Kvalitet & Miljø

Kvalitet & miljø

Den høje kvalitet under hensyn til miljøet er fundamentet for Børges Autoophug ApS, og uanset om du skal skrotte din bil eller købe brugte reservedele til den, så er du garanteret højeste kvalitet hos os. 

Vi har omkring 70.000 reservedele på lager samt adgang til omkring 4 millioner andre reservedele gennem det EDB-samarbejde, vi er en del af. Derigennem er vi i stand til at skaffe dig præcis den brugte reservedel, som passer til din bil.

Miljøcertificeret

Vores medlemskab af DAG (Dansk AutoGenbrug) betyder, at alle vores varer er kvalitetskontrolleret af DAGs omfattende testsystem, ​hvilket er din garanti for høj kvalitet.

Derudover er vi ISO 14001/2015 miljøcertificeret og registreret hos Miljøstyrelsen som godkendt modtager af udtjente biler til ​miljøbehandling.
Med andre ord afleverer du bilen i de bedste hænder.

Tænk miljø

Der er ingen grund til at købe nye reservedele, hvis der findes brugte, som kan udføre den samme funktion på samme niveau. ​Det er en unødvendig belastning af miljøet.

Ved at bruge Børges Autoophug ApS er du med til at værne om miljøet og bidrage til vores ønske om at skabe et renere miljø for vore efterkommere.

Kvalitetspolitik

Hos Børges Autoophug ApS har vi en nedskrevet kvalitetspolitik, som lyder:

Som medlem af DAG, ønsker vi at sikre, at vi altid leverer det aftalte til vore kunder, at kunderne får et positivt indtryk af vores ​virksomhed og betragter os som en seriøs samarbejdspartner i forbindelse med modtagelse af biler til miljøbehandling og ophug, samt som leverandør af brugte reservedele.

Vi overholder ISO14001/2015 og miljølovgivningens krav til autoophugningsvirksomheder, herunder specielt reglerne for behandling af biler, reglerne for affaldshåndtering samt vores egen miljøgodkendelse.

Ønsker du yderligere info om DAG, kan du læse om det her: